Garageporte

Troldhede porte sælger dansk produceret garageport fra Aros i rigtig god kvalitet med over 30 forskellige paneltyper og i mange forskellige standart farver.

Portene kan også lakeres i special farve mod et mindre tillæg. Alle porte er lavet på mål så intet er for stort eller småt. Vi kommer gerne ud og fremviser panelprøverne, så vi sammen kan finde den panel type der passer bedst til jeres hus, om det er nybygget eller ældre dato gør ikke noget, det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Før Efter

Fordele ved ledhejseport

En stor fordel ved en ledhejseport kontra en gammel vippeport er, at en ledhejseport bliver monteret på indervæggen, og giver derfor typisk 20cm mere gennemkørselhul ved udskiftning fra en gammel vippeport. Portene kan leveres både som manuel og med elektrisk portåbner fra Tormatic eller Nice incl. Håndsender for hvem gider stå ud af bilen i regn og slud for at åbne porten når man kan åbne den fra bilen med et tryk på håndsenderen. Endnu en fordel ved en elektrisk port er når porten er lukket er den låst, og kan ikke åbnes uden brug af vold. Man har mulighed for at tilkøbe trådløst vægtryk og kodetastatur til port.

Prøv at kigge i vores garageports galleri for at få inspiration til hvordan jeres kommende port evt. kan se ud.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud, og måler op, og fremviser panelprøver, så du/I kan få et uforpligtende tilbud.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.